Plastic products, Plastic design, Burdem Plastik, Burdem Plastik Macedonia, Plastic producing technology, Plastic producing machines

Burdem Plastik specializes in manufacturing of professional and quality plastic products of all kinds and designs for your home or office needs

Kitchen plastic products, Bathroom plastic products, Children plastic products, Office plastic products

Нашите Производи

Каталог на производи што нашата компанија ви ги нуди. Погледнете во квалитетот и стилот кои што ќе ги исполнат вашите барањаcopyright © Burdem Plastik 2019