Plastic products, Plastic design, Burdem Plastik, Burdem Plastik Macedonia, Plastic producing technology, Plastic producing machines

Burdem Plastik specializes in manufacturing of professional and quality plastic products of all kinds and designs for your home or office needs

Kitchen plastic products, Bathroom plastic products, Children plastic products, Office plastic products

Контактирај

Контактирај не за било каков коментар или соработка која што мислите дека можеме да ја стекнеме заедно.

Употребете ги следните пољи за да ни пратите порака.
Сите поњи треба да се пополнат

  • Локација : Студеничани - Скопје, Македонија
  • Канцеларија : +(389) 2 700 851
  • Мобилен : +(389) 71 368 099
  • FAX : +(389) 2 700 884


copyright © Burdem Plastik 2019