Plastic products, Plastic design, Burdem Plastik, Burdem Plastik Macedonia, Plastic producing technology, Plastic producing machines

Burdem Plastik specializes in manufacturing of professional and quality plastic products of all kinds and designs for your home or office needs

Kitchen plastic products, Bathroom plastic products, Children plastic products, Office plastic products

Kush jemi ne ?

Burdem Plastik është kompani bashkëkohore që specializon në prodhimin e produkteve kualitative nga plastika për nevojat e juaja shtëpiake. Duke filluar prej prodhimeve për kuzhinë deri tek banjo dhe për fëmijë, ne ju ofrojme një numër të madh zgjidhjesh në katalogun tonë për qfaredo shije që keni.

Shfleto galerinë e produkteve

Garancion për kualitet

Ne ju garantojmë kualitet dhe efikasitet afatgjatë për produktet që ofrojme. Ne gjithmonë mundohemi ti kënaqim kërkesat e klientëve tanë dhe me kujdes ndjekim zhvillimin e xhdo produkti nga hapi i parë deri tek ai final. Për të arritur këtë kompania ynë punon në saje të rregullave dhe teknologjisë moderne...

Shiko teknologjinë që zhvillojmë

Lexo më tepër mbi arritjet tona

Kompania yne është zhvilluar në disa faza. Faktorë të ndryshëm kanë influencuar zhvillimin e kompanisë sonë mirëpo ne dalëngadale arrinim tju shpetojmë ndryshimeve ekonomike dhe politike në vend. Kënaqesia e klientit është sekreti ynë, dhe kjo është rregulli primar që ndjekim...

Lexo më tepër


Shfleto produktet për të verifikuar efikasitetin tonë


  • Lokacioni : Studenichan - Shkup, Maqedoni
  • Numri i zyres : +(389) 2 700 851
  • FAX : +(389) 2 700 884


copyright © Burdem Plastik 2019