Plastic products, Plastic design, Burdem Plastik, Burdem Plastik Macedonia, Plastic producing technology, Plastic producing machines

Burdem Plastik specializes in manufacturing of professional and quality plastic products of all kinds and designs for your home or office needs

Kitchen plastic products, Bathroom plastic products, Children plastic products, Office plastic products

Kompania

Lexo me teper mbi kompanine tone dhe arritjet tona.


Burdem Plastik është kompani bashkëkohore që specializon në prodhimin e produkteve kualitative nga plastika për nevojat e juaja shtëpiake. Duke filluar prej prodhimeve për kuzhinë deri tek banjo dhe për fëmijë, ne ju ofrojme një numër të madh zgjidhjesh në katalogun tonë për qfaredo shije që keni. Sekreti yne është një dhe i vetëm : Kënaqesia e klientit. Sipas kësaj ne gjatë eksperiencës sonë kemi mesuar së mundi dhe puna e lohdshme që investohet në prodhimin e një produkti profesional i a vlen kur ndëgjojme përgjigje pozitive nga klientët tanë. Kjo na ndihmon të jemi të balancuar dhe të ngjitemi në maje të tregut.


Teknologjia

Për të arritur rezultate profesionale ne përdorim teknologjinë më moderne. Këta teknologji janë të precizitetit dhe stabilitetit të lartë kështu duke na ndihmuar ne që të ndjekim zhvillimin e një produkti prej fillimit deri në fazën finale. Sidoqoftë para se produkti të hyn në fazen finale ai i nënshtrohet disa rregullave për kualitet stabilitet dhe siguri. Kompania jonë prodhon produkte të ndryshme në forma të ndryshme. Ngjyra të ndryshme aplikohen mbi xhdo lloj produkti për të kapur shijen tuaj. Mos hezitoni të na kontaktoni për xhdo lloj biznesi që mund të arrijme së bashku.Bordi Udheheqes


E gjithe puna jonë dhe suksesi ynë menaxhohet nga njerez të mrekullueshëm qe përbëjnë bordin udheëheqës, puntorët dhe menaxherët. Këta njerëz gjithmonë tregojnë vullnetin e tyre për punë profesionale. Ata janë përgegjës që kompania ynë të ngjitet në maje dhe të kap vendin e parë si fabrikë për prodhimin e produkteve nga plastiku në vend. Ne jemi gjithmonë të hapur të bashkepunojmë me ju per xhdo lloj biznesi që keni ndërmend. Ju mund të na gjeni në adresat tona të na lajmroni ne linjen tonë ose të na dergoni email nëpërmjet shërbimeve në këtë faqe.çfarë ofrojmë ?

Ne ju ofrojme produkte kualititave afatgjate dhe stabile nga plastiku per nevojat e juaja shtepiake. Katalogu yne eshte i pasur me dizajne dhe forma te ndryshme te xhdo lloj produkti ne dispozicion per ju. Ne do te sigurohemi qe ju te ngelni te kenaqur nga sherbimet tona

Shiko ProduktetKatalog 2015copyright © Burdem Plastik 2019