• Produktet.Ne dijmë çfarë ju duhet!

  Burdem plastik prodhon lloje të ndryshme të produkteve të plastikës. Fillojmë prej prodhimeve të kuzhines deri tek banjo dhe prodhime për fëmijë. Poashtu kemi produkte që mbushin nevojat në vendin e punes tuaj apo tavolinës. Klikoni më poshtë ose tek kategoria e produkteve për të shfletuar të gjitha produktet që ofrojmë.......

  Shfleto Produktet
 • Teknologjitë.Produktiviteti final dhe klientet!

  Kompania ynë punon me teknologjitë më moderne për prodhim të plastikës. Produktiviteti masiv i teknologjive që kemi dhe teknicientëve që punojnë në to mundësojne prodhimin e produkteve kualitative dhe të qendrueshme, kështu duke kënaqur nevojat e të gjithë klientëve. Për të lexuar dhe njoftuar më tepër punën tone klikoni me poshtë.....

  Lexo më tepër
 • Biznesi ynë.Ne nuk mohojmë partneritetet!

  Burdem plastik nuk mohon partneritetet me kompanitë tjera në tregun botëror. Burdem plastik gjithmonë është në kërkim të zgjerimit të biznesit anembanë në tregun botëror. Në bëjmë parteritete me kompani të larta dhe ofrojmë transporte të produkteve tona në saje te kërkesave nga klientet lokal. Mos hezitoni të na kontaktoni tek forma më lartë......

  Lexo më tepër

Shfletoni Produktet për të vërtetuar efikasitetin tonë!